Rezervační systém

V rezervačním systému si můžete na nejbližších 7 dnů sami rezervovat sportoviště, zapsat se na cvičení, objednat wellness, apod. Vše je samozřejmě možné také rezervovat telefonicky na recepci, tel.: 702 005 006.

Bez přihlášení je možné si prohlížet, kdy je volno a kdy obsazeno. Pokud si chcete udělat rezervaci, je nutné se přihlásit nebo, pokud jste v systému poprvé, zaregistrovat jako nový uživatel (jediné povinné údaje jsou jméno, e-mail a telefon).

Pokud se zapisujete na cvičení, je v systému vidět pro příslušné datum a hodinu název cvičení a počet volných míst z celkové kapacity (údaj 8/12 znamená, že je volných 8 míst z 12). Pokud je obsazeno a chcete se přihlásit jako náhradník, prosím zavolejte na 702 005 006.

Na některé služby, konkrétně posilovnu a wellness je možné rezervovat jedno nebo více míst až do maximální kapacity. Pro každé místo je na konkrétní hodinu k dispozici samostatný "řádek" v rezervačním systému, např. "Posilovna 1", "Posilovna 2" ...

Pokud jste přihlášeni do rezervačního systému, je vlevo dole nápis "Zobrazit seznam rezervací uživatele ...". Po kliknutí na tento nápis se zobrazí seznam vašich budoucích rezervací. V tomto seznamu je možné stornovat rezervace, do kterých zbývá více než 24 hodin, kliknutím na nápis "STORNO rezervace". Po tomto termínu prosíme volejte na recepci (tel.: 702 005 006). Upozorňujeme, že pokud bude rezervace stornována méně než 24 hodin předem, bude obvykle účtován storno poplatek ve výši 100% obvyklé ceny služby.

Stejné podmínky platí i pro telefonické rezervace. Storno prosím provádějte prostřednictvím SMS (tel.: 702 005 006) nebo e-mailu info@esmarin.cz, nikoliv pouze telefonicky. Děkujeme.

Pokud máte otázky, či připomínky ohledně rezervačního systému, případně, pokud se vyskytne nějaký problém, prosím volejte 702 005 006 nebo nám napište na info@esmarin.cz.

Přejeme příjemné chvíle v centru Esmarin (i všude jinde).